Комбінована поверхня Luxor Modul Modul LPPGE 3420 + уголок для безпечного підключення у подарунок, чорний

Новый товар

Виробник: Luxor Hausgeräte
Колір чорний
Матеріал поверхні Склокераміка
Тип нагрівальних елементів (конфорки) Hi-Light/Газові
Управління Поворотні перемикачі/Сенсор-слайдер/Сенсорне
Загальна кількість конфорок 4
Розташування панелі керування Фронтальне
Розміри ніші для вбудовування (ШхГ) 267 х 496; 267 х 488 см
Гарантія 12 місяців офіційної гарантії від виробника
Країна-виробник товару Німеччина

Подробнее

суммарный рейтинг суммарный рейтинг:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 отзывы

рейтинги просмотра
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  добавить отзыв посмотреть отзыв посмотреть отзыв

8 970,00 грн

Добавить в избранное

Самая лучшая техника

Виробник: Luxor Hausgeräte
Колір чорний
Матеріал поверхні Склокераміка
Тип нагрівальних елементів (конфорки) Hi-Light/Газові
Слайдер управління Круглий
Управління Поворотні перемикачі/Сенсор-слайдер/Сенсорне
Загальна кількість конфорок 4
Кількість газових конфорок 2
Кількість електричних конфорок 2
Діаметр та потужність конфорок:
Газова Велика потрійна: 2.5 кВт, Маленька: 1.8 кВт Електрична панель Передня: діаметром 16.5 см, потужністю 1.2 кВт, Задня конфорка подвійна: діаметром 12/20 см, потужністю 1/2 кВт.
Кількість грат 1
Матеріал грат Чавун
Дизайнерська колекція Modul Universal Lux
Розташування панелі керування Фронтальне

Функції:
Захист від дітей
Звуковий сигнал
Індикатор залишкового тепла
Об'єднані зони

особливості:
цільна чавунна решітка для посуду, контурна 3-я електро зона, таймер вимкнення незалежно будь-якої електро конфорки, система безпеки від переливу та газ контроль система безпеки в газовій частині плити.

Комплектація:
ущільнювач варильних 2 комплекти, кріплення 2 комплекти, шнури живлення, вилка біля газової частини для ел підпалу, інструкції, гарантійні талони, куточок безпеки для безпечного підключення газового шланга в подарунку).

Приєднувальна потужність газу 4.3 кВт Eco кВт
Інформація для підключення
Можливість підключення до мережі
220 В
240 В
Габарити та монтажні розміри:
Розміри ніші для вбудовування (ШхГ) 267 х 496; 267 х 488 см
Висота, см 5 х 290 х 520; 5 х 290 х 520 см
Вага 13 кг
Вага в упаковці 14 кг

Особливості конфорок Розширена зона на 3 конфорки
Оснащення Таймер

Тип газу, що використовується:
Бутан/скраплений
Природний газ
Додаткові характеристики:
Можливість врізання праворуч і ліворуч газовий або індукційний модуль, разом або окремо.
Країна реєстрації бренду Німеччина
Гарантія 12 місяців офіційної гарантії від виробника
Країна-виробник товару Німеччина

Варильна поверхня комбінована Luxor Modul LPGE 3420 BK + куточок для безпечного підключення в подарунок - це високоякісна професійна вбудована комбінована варильна німецька панель, що складається з 2х незалежних половинок. Зможе готувати різні страви застосовуючи 2 види нагріву (газовий та електричний HI LIGHT швидкий нагрів)

Газова варильна поверхня та її зона зможе легко працювати як від природного газу, який зазвичай йде в квартирах або будинках, так і за допомогою змінних форсунок (опція) використовувати зріджений (балонний) газ.

Функціональність електричної плити та її управління не мають аналогів у світі щодо поєднання ціни, функціональності, дизайну. Завод Luxor комплектує кожну модель найкращим функціоналом і найкращими системами, а також сучасними комплектуючими це незаперечний факт.

Електро-запалювання - всі конфорки мають електро-запалювання, і при натисканні на ручку спрацьовує іскра і запалює пальник.

Газ-контроль – система безпеки плити. У разі втрати вогню, коли кухаря немає біля плити і вогонь заливає вода, або гасить вогонь на конфорці вітер чи протяг - система перекриває подачу газу!

Збільшена газова конфорка. за бажання швидко закип'ятити воду в каструлі або швидше приготувати вечерю - вам потрібно просто повернути сильніше ручку і поставити посилений вогонь.

Вогонь як на багатті горітиме красивим синім кольором і ваша страва готуватиметься на очах моментально.

При цьому посилена конфорка більше охоплюватиме теплом площину дна сковорідки або каструлі. Страва готуватиметься рівномірно.

Ручки плити - Ручки плити виготовлені з металу. При доторканні рукою дуже приємні на дотик.

Чавунна решітка - особлива гордість моделі Luxor Modul LPGE 3420 - це неповторна дизайнерська чавунна решітка, яка не дасть посуду ковзати. Грати з чавуну не можуть деформуватися від нагрівання або часу.

Виробник подбав про зручність та надійність - а це велика рідкість.

Індукційна частина Luxor Modul LPE 3420 BK - це найфункціональніша поверхня, яка існує за функціональністю

таймер вимкнення - після закінчення приготування

таймер звукового сигналу – після закінчення приготування

блокування від випадкового натискання або від дітей

Security sistem - система безпеки від переливу

Усі символи позначення регулювання полум'я на панелі керування знаходяться під склокерамікою. Це не дасть символам стертися під час догляду за плитою. Що надаватиме постійну новизну виробу.

газова частина має ел шнур та вилку
HI Light частина шнур
вироблено в Німеччині
12 місяців офіційної гарантії від виробника
сертифікована газово-електрична комбінована поверхня

Особливості - цільна чавунна решітка для посуду, таймер вимикання незалежно від будь-якої конфорки, система безпеки від переливу в індукційній частині + газ контроль система безпеки в газовій частині плити

Газове нагрівання Для будь-яких ситуацій з подачею газу цю варильну плиту можна підключити від балону на скраплений газ, для цього потрібно перекрутити форсунки в конфорках дуже легко. У базовій комплектації йдуть форсунки під природний газ, тобто як завжди, який є у трубі будь-якої квартири чи будинку.

Електричне нагрівання підключення даної моделі дуже легко, у комплекті йде шнур з вилкою. Просто підключити до будь-якої розетки у квартирі і можна буде відразу приготувати будь-яку страву.

Використання даної моделі 3 варіанти

1. Дана комбінована плита легко може влаштуватись на кухню (врізати в стільницю) і у вас вдома на кухні буде 2 види нагріву. Якщо раптом поряд десь буде аварійне відключення газу ви зможете легко приготувати їжу на електричній зоні. Якщо допустимо не буде і світла, тобто не буде електроенергії, це означає, що Ви завжди зможете підключити газовий балон до шлангу і користуватися даною моделлю на зрідженому балоном газу. Можна купити невеликий балон і поставити десь у коморі на такий випадок.

2. Цю комбіновану модель можна легко використовувати і не врізаючи в стільницю або спочатку використовувати навіть без кухні. Завдяки ніжкам (опція докуповуються окремо) не йдуть у комплекті Ви зможете просто поставити плиту на стіл, підлогу, ящик або куди завгодно та користуватися даною моделлю підключивши її до електрики та газу не маючи кухні.

3. Дану модель комбінованої плити можна підключити навіть у лісі балону. Замінивши форсунки для балоного газу (допоможе менеджер при покупці)

Склокераміка - склокерамічний матеріал електричної зони - це легкий догляд за варильною плитою. На відміну від електричних млинців, які від перегріву можуть здутися або від вологи іржавіти - склокераміка це найнадійніший матеріал енергопередачі для посуду.

Газ контроль – система безпеки, у разі втрати вогню плита перекриє подачу газу. Пожежі або придушення газу неможливо.

Електрозапалювання - при натисканні газової ручки відбувається іскра, газова конфорка легко запалюється (якщо плита підключена до мережі для запалювання газової конфорки сірники не обов'язкові)

Індикація залишкового тепла - після приготування на електричній зонах конфорки і скло деякий час буде гарячим - це тепло можна використовувати для підтримки готової страви в теплому стані. Індикація залишкового тепла покаже активний індикатор у районі ручок. При охолодженні конфорки індикатор згасне.

Механічні ручки управління - надійне механічне управління даної моделі додасть впевненості будь-яким стрибкам напруги, які даної моделі ніяк не зможуть нашкодити. Ломатися тут нема чому.

Цілісна чавунна решітка - газова частина має цільну чавунну решітку, яка витримує до 50 кг вагу. Пересувати посуд можна не піднімаючи важких каструль – це дуже зручно у процесі приготування.

Надійна, використовується для будь-яких випадків та видів нагріву. З цими функціями та можливостями дана варильна плита прослужить Вам довгий час як на кухні так і на дачі або навіть у лісі.

12 місяців офіційної гарантії
виробництво Німеччина
сертифікована комбінована плита модуль

Рекомендовано спеціальний догляд від виробника   Luxor Hausgeräte Original remedy (купується окремо)

отзывы отзывы (0)

на основе 0 отзывы - 0 1 2 3 4 0/5

Сопутствующие товары