Luxor Galaxy Helfer M83 Professional 750 W + металева внутрішня камера

2108

Новый товар

Колір чорний

Потужність подрібнювача, л.с 1.8

Напруга живлення (В) 220-240 В, 50 Гц

Потужність двигуна, Ватт 750

Швидкість обертання двигуна без завантаження (об/хв) 4400

Швидкість обертання двигуна із завантаженням (об/хв) 2800

Захист від перевантаження

Ручний перезапуск (RESET)

Блок захист від стрибків напруги є

матеріал камери метал 

Кількість рівнів подрібнення 3; вага  6кг;Габарити (ВхШхГ) 43,2 х 21.6 х 21.6;

Виробник Німеччина

Гарантія від виробника 12 місяців 

Подробнее

суммарный рейтинг суммарный рейтинг:

0 1 2 3 4
5,00/5 - 1 отзыв

рейтинги просмотра
0 1 2 3 4 1
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  добавить отзыв посмотреть отзыв посмотреть отзыв

6 390,00 грн

Добавить в избранное

Самая лучшая техника

Відправка тільки при наявності мінімальної передплати  від вартості, відправка Новою поштою. Післяплату та доставку "Новою Поштою" оплачує покупець (за тарифами НП)

Колір чорний

Тип завантаження харчових відходів Безперервне

Тип двигуна Індукційний

Об'єм камери подрібнення 1.4 л

особливості:

Антивібраційне кільце

Антикорозійний захист

Можливість підключення до посудомийної машини

Вбудований пневмовиключатель

Захист від перевантаження

Система шумопониження

Швидкість обертання диска 2800 об/хв

Кількість рівнів подрібнення 3

Потужність, Вт 750

Потужність при старті, л.с. 0.65

Потужність робоча, л.с. 0.55

Рівень шуму 26 дБ

Напруга 220-240 В, 50 Гц

Монтаж у мийки з вентилем 3.5"

Матеріал внутрішніх елементів Нержавіюча сталь

Додаткові характеристики:

система захисту від перевантаження, легке встановлення "Schnellanlauf", захист від перепаду напруги "Apologetik", система безпеки "Umladen" перезавантаження приладу.

Типи харчових відходів:

Крупи

Макаронні вироби

Мясні продукти

Овочі

Риба та морепродукти

Спагетті

Фрукти

Яєчна шкаралупа

Виключити попадання в подрібнювач відходів:

ложки, ножі, виделки, волосся, ганчірки, пляшки, пластик, металеві банки, каміння, дерев'яні ступи, пластмасові частини від електронних приладів (міксерів, кухонних приладів запчастини) і т.д.

Додаткові особливості:

металева внутрішня камера, кнопка пневмо працююча без підключення до мережі, пристрій захисного відключення в комплекті.

Комплектація:

Подрібнювач, Пневмокнопка в кольорі хром, Монтажні елементи, Розетка ПЗВ зі шнуром, Захисний екран, Інструкція, Гарантійний талон

Габарити (ВхШхГ) 43,2 х 21.6 х 21.6

Габарити упаковки (ВхШхГ) 33 х 25 х 22

Вага 6 кг

Вага в упаковці 7.1

Країна-виробник товару Німеччина

Країна реєстрації бренду Німеччина

Гарантія 12 місяців офіційної гарантії від виробника

Подрібнювач харчових відходів Luxor Galaxy Helfer M83 Professional 750 W + металева внутрішня камера - це найкращий з найнадійніших подрібнювачів, які існують. Потужність приладу 750 W ват – індукційний двигун надпотужної сили легко подрібнює кухонні залишки їжі. При цьому двигун з такою потужністю абсолютно не зможе нагріватись і ресурс якого прослужить рекордно довгий термін. Прилад, що має запас потужності, не буде виснажувати себе на максимальних оборотах - в цьому основне завдання надійного, потужного індукційного двигуна подрібнювача Luxor Galaxy Helfer M83 Professional 750 W.

Хромована пневмо-кнопка - в комплектації до подрібнювача входить повітряна пневмо-кнопка, що працює від простого повітря всередині (ніякий електроніки) Приводить в роботу легке натискання. Кнопку можна вмонтувати в стільницю або мийку (дуже легко)

Захисний пристрій захисного відключення - німецький виробник Luxor з турботою про користувача (на випадок перепаду напруги в мережі) до комплекту відразу додав за замовчуванням ПЗВ (пристрій захисного відключення)

Металева камера об'ємом 1.4 літра - ніяких ножів та лез. Усередині металевої камери знаходяться 2 кулачки і тристулкова терка з алмазним напиленням. Металеві кулачки штовхають продукт на тертку та харчові відходи просто перетираються в органічне добриво та витікають по сифону разом із водою.

Прилад влаштований так безпечно, що міф про те, що може туди потрапити будь-що це далеко не так. По-перше, в базовій комплектації від компанії Luxor в подрібнювач так само за замовчуванням входить захисний екран. Він відокремлює горловину від довкілля (встановлюється на горловину). Потім сама камера знаходиться внизу так низько, що туди крім харчових відходів нічого і не потрапить фізично. Так само горловина вона настільки вузька, що крім бананових шкурок або очищення картоплі, дрібних кісток риби або кісток курки нічого більше і не влізе.

Зате зручність - це те, що тепер не потрібно носити і виливати відходи в туалет або нести мішок по квартирі і з нього буде литися вода з відходів. Запах на кухні тепер завжди буде приємним, а Ваша тумба з ДСП де стоїть відро ніколи не здувається від вологи, що витекла, зі сміттєвого пакету.

Швидкий монтаж своїми руками забезпечує багата комплектація всіх колін і перехідників, ущільнювачів і металевого замку на самому подрібнювачі. У комплект входить ПЗВ, шнур з вилкою та покрокова інструкція як легко змонтувати прилад до користування.

Підключення до посудомийної або пральної машинки - в комплектації знаходиться перехідник, за допомогою якого за 3 хвилини можна підключити посудомийну машинку до подрібнювача.

Антибактеріальне покриття металевої камери та терки забезпечить перетворення будь-якого запаху, який піде разом із водою у каналізацію у вигляді органічного добрива продукту, який допоможе в майбутньому виростити на планеті інші види рослин.

Прилад має захисне відключення і кнопку перевантаження Restart - у випадку, якщо якимось чином в подрібнювач потрапить кухонний рушник, прилад відключиться моментально. Індукційний двигун подрібнювача вмить відключить систему роботи. При усуненні якоїсь в'язкої перешкоди при натисканні на кнопку Restart прилад перезавантажиться і відразу розпочне свою роботу.

Найнадійніший, потужний і тихий подрібнювач Luxor Galaxy Helfer M83 Professional 750 W принесе тільки зручність, додасть Вам більше часу на насолоду життя та позбавить додаткових непотрібних турбот на кухні.

виготовлено у Німеччині

гарантія 12 місяців офіційна від виробника

Ідеально стає на гранітні мийки Luxor (завдяки точному контуру горловин та пазів на подрібнювачі та мийці).

отзывы отзывы (1)

на основе 1 отзыв - 0 1 2 3 4 5,00/5
0 1 2 3 4
(5/5
Суммарный Рейтинг: 0 1 2 3 4













Сопутствующие товары