Luxor HB 730 SS UNIQUE + камінь для піци у подарунок

Новый товар

Виробник Luxor Hausgeräte

Колір чорний ;

Об'єм: 72,0 (л);

корисний об'єм 63л;

Управління: сенсорне, утоплювані регулятори;

9 режимів приготування;

Цифровий таймер, годинник, таймер відключення, блокування;

Кількість стекол дверей: 3 шт. ;

Клас енергоспоживання А++

Енергоспоживання 0.99 кВт/год

Тип напрямних: телескопічні;

Потужність підключення 3100 Вт

Габарити: 595 мм * 595 мм * 530 мм;

Гарантія офіційна 12 місяців ;

Виробник Німеччина 

Подробнее

суммарный рейтинг суммарный рейтинг:

0 1 2 3 4
5,00/5 - 1 отзыв

рейтинги просмотра
0 1 2 3 4 1
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  добавить отзыв посмотреть отзыв посмотреть отзыв

14 970,00 грн

Добавить в избранное

Самая лучшая техника

Духова шафа Prestige class моделі HB 730 SS серії Unique від німецького концерну Luxor Hausgeräte здивує своїми функціональними можливостями будь-якого, навіть найпрофесійнішого кухаря тим, що всі страви приготовані в такій духовці будуть як з картинки. Незалежно від того, що ви будете готувати і які здібності є у кухаря.

 Якість виробу та матеріали з якого він створений, системи якими володіє шафа, ще раз доведе передові позиції оригінальної європейської якості та німецької індустрії. Які в першу чергу базуються на безпеці приладу та його карколомного дизайну.

Fingerprint Protect - вся нержавіюча сталь у духовці оброблена спеціальним полімером, який не залишає відбитки пальців на нержавійці. Наразі не потрібні спеціальні засоби для догляду за фасадними елементами. Досить просто протерти паперовою серветкою або звичайним рушником кухонним і сталь буде новою як завжди.

Тонкі та стильні елементи нержавіючої сталі в духовці підкреслюють неповторний сучасний дизайн, а також несуть у собі практику безпеки самих скляних елементів і кутів.                     

Усі кутові частини скла вже завальцьовані нержавійкою. Кути скла не мають гострих країв і при ударах на кухні будуть захищені з усіх боків нержавіючою сталлю. Так як завальцювання скляних кутів стильною нержавійкою, яка оброблена полімером Fingerprint Protect не тільки красива, але й несе функцію безпеки як фасадних елементів шафи, так і безпеку кухаря та оточуючих.

  Кольорова система "Variegate" програмації духової шафи автоматично при виборі однієї з 9 програм духовки задає температуру. Тобто до кожної програми задається потрібна температура самою духовкою, температуру в міру необхідності можна змінити на будь-яку іншу на вашу думку.

 Постіти більше або менше, адже духовка в залежності від страви за замовчуванням може запропонувати температуру кухареві, а кухар якщо потрібно, змінити її на свій розсуд.

 Всю кольорову панель керування духовою шафою, всі програми, всю шкалу, таймер духовки можна побачити і вночі навіть при повністю вимкненому світлі.

Завдяки німецькій системі "Nächtlich", яка заснована на сучасному LED освітленні, вся панель управління духової шафи буде світитися в темряві.

 Тепер кухареві буде легко побачити час закінчення приготування, програму на якій готується страва та процеси приготування. Навіть у темряві легко буде виставити таймер на звуковий сигнал після закінчення приготування або виставити таймер на включення духової шафи або її відключення повністю після приготування страви.

Багатий функціонал духової шафи складається з дев'яти запрограмованих рецептів серед яких:

1. статичний нагрівання тенів зверху та знизу - хлібобулочні вироби
2. 3D повноцінне гаряче повітря - 3 кільця нагрівального елемента конвектора (в 3 рази швидше та ефективніше) приготування м'яса, засмаження ребер по кавказки, швидке приготування риби у власному соку
3. Soft hotplus спокійне гаряче повітря - тісто з начинкою, дріжджове тісто
4. режим приготування на пару – режим Healfy food (пароварка опція)
5. режим Піца - програма для піци - (камінь для піци подарунок)
6. Vario-гриль великої площі - всі програми м'яса з хрусткою скоринкою
7. Гриль + гаряче повітря для запікання м'ясних рулетів, запікання риби
8. підсвічування духовки в автономному режимі
9. Розморожування
"3D Vario konvektor" - це система конвенції, що складається з одразу трьох нагрівальних кругових елементів (що є великою рідкістю в схожих духових шафах), які розташовані в задній частині духовки.
зображення "3D Vario konvektor " (при знятому захисному екрані)
Завдяки якій є можливість готувати швидко та економно більшість особливих рецептів та страв у власному соку. Це в основному страви з риби та м'яса. Вам не потрібно чекати по годині коли приготується жоряна курка з хрусткою скоринкою.
3D Vario конвектор без зайвих часових витрат приготує це за допомогою швидкого та рівномірного гарячого обдування. А головне, продукт не втратить свій сік. Структура м'яса буде завжди соковитою та корисною.
 Спеціальний термовідбивний борт – у разі включення верхнього великого гриля.
 Завдяки спеціальному термовідбиваючому борту, тепло не відбиватиметься на склі дверей духовки, а температура від грилю відбиватиметься і надходитиме і вибрано в духову камеру - це також є великою рідкістю подібних приладів.
 Духова шафа Prestige class моделі HB 730 SS серії Unique - має цільну камеру духовки, яка складається з цільного матеріалу без швів. Тільки завдяки цілісній камері духовка зможе досягати найкращого результату приготування на пару, грилі, а також випічки.
Якщо готувати на пару овочі або інші страви - духовка зможе створювати статичну пару за допомогою нагрівальних елементів, але завжди краще використовувати тільки фірмову пароварку.
фірмова пароварка Luxor (опція – в комплекті не йде)
Завдяки фірмовій пароварці - пара рівномірно циркулюватиме всередині пароварки і не зможе вийти назовні наприклад через двері духовки.
Приготування "Піца"
Спеціальний фірмовий камінь для піци в приготуванні в духовці допоможе швидко і смачно приготувати справжню піцу. Пекарський камінь для піци від німецької компанії Luxor Hausgeräte - це чудова альтернатива промисловій печі, справжній помічник на кухні при приготуванні домашньої випічки, який ніколи не підведе.
                     

Технічні характеристики Камінь для піци Luxor 33 x 33 см

   Пекарський камінь з кераміки (природного матеріалу) має виняткову пористість, якої немає в жодного з інших аналогів. Чим більше часу, тим більше тепла і вологи камінь може накопичити і віддати, а значить, тим сильнішим буде ефект. 

Камінь для піци Luxor має високу теплоємність, за рахунок якої камінь дуже швидко нагрівається, накопичує і потім рівномірно розподіляє тепло між верхньою та нижньою частиною духовки.

            Особлива гордість HB 730 серії німецьких духовок - це функція духової шафи "Dampfableitung" - яка в перекладі з німецького "паровідведення". 
 У верхній частині духовки розташований спеціальний пристрій у вигляді димаря, діаметр якого 3 см - окантований нержавійкою. За допомогою якого з внутрішньої камери духовки частина пари може виходити назовні разом з повітрям, яке охолоджує стінки духовки від нагрівання меблів. Система паровідведення "Dampfableitung" працює спільно з системою охолодження корпусу духової шафи.
графічне зображення системи охолодження корпусу
Тобто в духовці не буде накопичуватися відпрацьована пара та надлишки запахів. Практично весь відпрацьований запах і непотрібна (надлишкова) пара при жарінні або гасінні тенгенціально буде виведено назовні в приміщення кухні, де буде утилізовано витяжкою в систему вентиляції. В результаті страва або м'ясо на програмах гриль - ніколи не буде як варене, а завжди буде просмажене, наближене до запеченого і обов'язково з хрусткою скоринкою.
При цьому курпус меблів не зможе бути нагрітим завдяки спеціальній системі охолодження корпусу.
Ніколи такого результату не досягають духовки, які не мають функції "Dampfableitung" - паровідведення, що забезпечує всі програми "3D Vario konvektor"
Духовка має німецьку систему "Heatdegree" - це візуалізація температурного режиму духової шафи - відбувається зрозуміле розуміння кухаря про ступінь нагрівання духової шафи.
  Тобто Вам потрібно повернути ручку програматора на потрібну програму - духова шафа відразу запропонує температуру і як тільки Ви натиснете пуск духовки нагріватиметься. Візуалізація "Heatdegree" це температурна доріжка, яка збільшуватиметься за зростанням і на табло буде показана LED шкала у вигляді бігової доріжки інформація про ступінь нагрівання духовки. Дуже сучасно та зручно розуміти справжньому кухарі етапи нагрівання духовки, приготування та нагрівання духової шафи та повного контролю температури тієї чи іншої страви.

Духова шафа Prestige class моделі HB 730 SS серії Unique від німецького концерну Luxor Hausgeräte має всі передові технології безпеки, серед яких одним з важливих є електронне блокування всієї панелі управління духової шафи - електронний замок "Kindersicherung"

 Утримуючи клавішу на годиннику духовки - автоматично можна перевести прилад в сплячий режим, де на дисплеї з'явиться замок. Тепер духовку неможливо буде увімкнути випадково. Часто використовується ключ блокування духової шафи батьками від заборони увімкнення приладу дітьми, які можуть включати прилад без попиту батьків або випадково.
Самоочищення духовки "Easy To Clean" стінки духової шафи покриті гладкою непористою емаллю Easy To Clean завдяки яким духову шафу можна легко відмити за допомогою звичайної води або води з додаванням спеціального миючого засобу компанії Luxor для відмивання духової шафи.
Емаль духовки "Easy To Clean" спеціальна, за структурою наближена до скла і не має пір, тобто залишкам їжі або жиру нема де залишатися або накопичуватися. Дуже легко відмивається відразу після приготування їжі, якщо духовка всередині з краплями жиру - досить просто протерти паперовою серветкою або м'якою ганчірочкою і емаль буде ідеально чистою. Дуже легко зняти металеві напрямні, щоб охопити весь об'єм камери або навіть зняти двері (див. інструкцію з експлуатації або догляду).
Дизайн духовки виконаний у стилі сучасної практики та має три тоновані стекла дверей духовки.
Дверцята духовки легко знімаються і скла легко зняти і помити всередині. Система "Easy fix"
  Зовнішнє скло дверей духової шафи тоноване і зручне тим, що може приховувати що зберігається в духовці в непрацюючому режимі, а в режимі роботи за допомогою підсвічування тоноване скло стає прозорим. І можна спостерігати за процесом приготування страви. Внутрішнє третє термовідбиваюче скло - відбиває тепло духовки назад в камеру, а дві повітряні подушки між трьома стеклами не дають можливість нагрівати зовнішнє скло до критичних рівнів завдяки системі охолодження корпусу духовки.
Зручна сталева ручка, що оптикається без гострих кутів, загнутий оптиканий дизайн всіх елементів зі сталі духовки не дасть можливості вдаритися на кухні про гострий край ручки або про край духовки, так як всі краї духовки і кутів завальцьовані і безпечні. Що однозначно радуватиме батьків та їхніх дітей які можуть бігати на кухні. Мало того, в духовці працює блокування - електронний замок Kindersicherung, завдяки якому можна просто заблокувати всю панель управління легким натисканням тепла пальця і ​​включити духовку без попиту буде неможливо.
Двері духовки при закриванні грюкнути не зможуть завдяки стопорним фіксаторам по периметру верхньої частини корпусу.
М'які стопорні фіксатори під час закривання дверей стабілізують процес закривання.
Амартизуючий ефект закривання і ніякого шуму - завдяки м'яким стопорним фіксаторам дверей.
Блок - реле стабілізатора напруги, який стоїть у духовці, зможе вирівняти кретичну подачу або стрибок напруги, що часто буває в нових будинках.
Духова шафа Prestige class моделі HB 730 SS серії Unique від німецького концерну Luxor Hausgeräte – це не тільки якісний та надійний виріб, але ще й функціонально – дизайнерське рішення.
Завдяки продуманим і дорогим комплектуючим є відмінним капіталовкладенням, яке зможе не тільки прослужити рекордно тривалий термін експлуатації, але і принести радість у безпечному використанні, приготуванні різноманітних і красивих, смачних і корисних страв у домашньому затишку.

Об'єм: 72,0 (л);

Управління: сенсорне, утоплювані регулятори;

9 режимів приготування;

Цифровий таймер, годинник, таймер відключення, блокування;

Кількість стекол дверей: 3 шт. ;

Тип напрямних: телескопічні (на двох рівнях);

У комплекті шнур з вилкою

У базову комплектацію входить оригінальний шнур з вилкою. Достатньо принести прилад додому та одразу підключити та отримувати результат від якості використання.

Зручність при встановленні. Переносити духовку можна за металеві ручки в духовці.

Надійна упаковка з дерев'яними полозами говорить про те, що виріб цінується і самим виробником. Ніякого звичайного целофану та простого пінопласту – а лише потужний гофракартон та дерев'яний каркас упаковки приладу дасть можливість з максимальною безпекою доставляти лише радість покупцю.

Габарити: 595 мм * 595 мм * 530 мм;

Гарантія офіційна;

   
Основные параметры
Цвет
нержавеющая сталь - с Fingerprint Protect
Объем общий
72 л
Управление
Механическое + сенсорное
Тип направляющих
Съемные 5 уровней
Тип
Электрический
Количество программ
9
Режимы приготовления
1. статический нагрев тэнов сверху и снизу - хлебобулочные изделия
2. 3D полноценный горячий воздух - 3 кольца нагревательного элемента конвектора (в 3 раза быстрее и эффективнее)
приготовления мяса, зажарка ребер по кавказки, быстрое приготовление рыбы в собственном соку
3. Soft hotplus спокойный горячий воздух - тесто с начинкой, дрожжевое тесто
4. режим приготовления на пару - режим Healfy food  (пароварка опция)
5. режим Пицца - программа для пиццы - (камень для пиццы подарок)
6. Vario-гриль большой площади - все программы мяса с хрустящей корочкой
7. Гриль + горячий воздух для запекания мясных рулетов, запекания рыбы
8. подсветка духовки в автономном режиме
9. Размораживание
 телескопические направляющие
есть

колличество уровней

направляющих                 5 уровней

Дополнительные параметры

Дополнительные функции
Конвекция
приготовление на пару
Таймер
Размораживание
блокировка духовки (всей панели управления)
Материал панели управления
черное стекло - не оставляет разводов
Подсветка
Есть
Тип гриля
Электрический
Материал дверцы духовки
Стекло
Класс энергопотребления
А++
Энергопотребление
0.99 кВт/ч
Особенности
Цветная панель управления программатора
ночной режим освещения программ в темноте "Nächtlich"
запрограммированные программы приготовления
таймер включения/выключения духовки/звукового сигнала 

Контроль нагрева
термоотражающее внутреннее стекло "Energieeffizient"

телескопические направляющие
тройной 3D Vario конвектор "ReliableHot"
металлическая бесшумная турбина охлаждения духовки "SilentSafe"
9 режимов приготовления
до 5 уровней приготовления
мягкое закрытие дверей - стабилизатор "ClosePro"
легкое снятие стекол двери для уборки  "EasyFix"
тонированные стекла духовки "Angesehen"
блокировка панели управления - электронный замок "Kindersicherung"
Безопасность и уход
Количество стекол дверцы
3
Система очистки
эмаль легкой очистки
Внутреннее покрытие
Эмаль
Информация для подключения
Возможность подключения к сети
220  В
Наличие вилки
Есть
Наличие шнура питания
Есть
Мощность подключения
3100 Вт
Напряжение
220-240 В
Габариты и монтажные размеры
Размеры ниши для встраивания (ВхШхГ)
57.5-59.0 x 56-56.5 x 51,0 - 56,0 см
Габариты (ВхШхГ)
59.5 x 59.5 x 53.0 см
Габариты упаковки (ВхШхГ)
650 x 580 x 655 см
Вес
34 кг
Вес в упаковке
37 кг
 
Страна изготовитель 
Германия
Страна регистрации бренда
Германия
Гарантия
12 месяцев официальной гарантии от производителя

отзывы отзывы (1)

на основе 1 отзыв - 0 1 2 3 4 5,00/5
0 1 2 3 4
(5/5
Суммарный Рейтинг: 0 1 2 3 4

Духовка и плита очень нравится ,все продумано и сделано на века .встраивается в шкаф легко ,гармонично вписывается в кухонную мебель .для любителей готовить просто незаменимая вещь .духовка не только быстро нагревается но и тепло распространяется по камере равномерно .важный плюс когда хочется сделать нежные коржи ,тесто не прогорает. панель управления современная, понятная и выбирать режимы просто


Сопутствующие товары