Духова шафа електрична Luxor HB 960 UNIQUE WH +камінь для піци у подарунок

Новый товар

Колір білий ;

Біле скло з тонуванням білого кольору

Об'єм: 72,0 (л);

Управління: сенсорне, утоплювані регулятори

9 режимів приготування

Цифровий таймер, годинник, таймер відключення, блокування

Кількість стекол: 3 шт.

Клас енергоспоживання А++

Тип напрямних: телескопічні

Габарити: 595 мм * 595 мм * 530 мм

Виробник Німеччина

Гарантія виробника 12 місяців

Подробнее

суммарный рейтинг суммарный рейтинг:

0 1 2 3 4
5,00/5 - 1 отзыв

рейтинги просмотра
0 1 2 3 4 1
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  добавить отзыв посмотреть отзыв посмотреть отзыв

12 990,00 грн

Добавить в избранное

Характеристики

тип электрический
обьем 72 л
управление механическое + сенсорное
тип направляющих сьемные, телескопические
количество программ 9
режимы приготовления Верхний/нижний нагрев , 3D полноценный горячий воздух , Soft hotplus горячий воздух, На пару "Healfy food" , Программа " Pizza", Режим мяса с хрустящей корочкой "GRILL" , Гриль + горячий воздух , подсветка в автономном режиме, Размораживание
Дополнительные функции защита от детей, конвенция, приготовление на пару, размораживание, таймер
тип гриля электрический
Материал дверцы духовки стекло
подсветка есть
Материал панели управления стекло
Класс энергопотребления А ++
Особенности Автоматическая программация режимов , ночной режим духовки, цветная LED панель , утопленные ручки управления, 3D vario конвектор, блокировка - замок запуска , 4х позиционный таймер, пароотвод лишнего конденсата, камень для приготовления пиццы
комплектация глубокий противень, обычный противень, решетка для гриля, пара телескопических направляющих, камень для пиццы, инструкция, крепежи, шнур с вилкой
система очистки очистка паром, эмаль легкой очистки
количество стекол дверцы 3
внутреннее покрытие EcoClean специальная эмаль легкой очистки
Наличие шнура питания есть
Возможность подключения к сети 220 - 240 В
Наличие вилки есть
Мощность подключения 3100 Вт
Напряжение 220 В
Размеры ниши для встраивания (ВхШхГ) 57.5-59.0 x 56-56.5 x 51,0 - 56,0 см
Габариты (ВхШхГ) 59.5 x 59.5 x 53.0 см
Вес 34.7 кг
Вес в упаковке 36.7 кг
страна регистрации бренда Германия
Страна производитель Германия
Гарантия 12 месяцев официальной гарантии от производителя

Самая лучшая техника

Духова шафа Prestige class моделі HB 960 Unique WH серії Unique від німецького концерну Luxor Hausgeräte здивує своїми функціональними можливостями будь-якого, навіть самого професійного кухаря тим, що всі страви приготовані в такому духовому шафі будуть як з картинки. Незалежно що ви будете готувати і які здібності є у кухаря.

Якість вироби і матеріали з якого він створений, системи якими володіє шафа ще раз доведе передові позиції оригінальної европейської якості та німецької індустрії. Які в першу чергу базуються на безпеку приладу і його приголомшливого дизайну.

Кольорова система "Variegate" программации духової шафи автоматично при виборі однієї з 9-ти програм духовки задає температуру. Тобто до кожної програмі задається потрібна температура самої духовкою, температуру по мірі необхідності можна змінити на будь-яку іншу за вашим бажанням. Поставити більше або менше, адже духовка в залежності від страви за замовчуванням може запропонувати температуру кухареві, а кухар якщо потрібно змінити її на свій розсуд.

Всю кольорову панель управління духової шафи, всі програми, всю шкалу, таймер духовки можна побачити і вночі навіть при повністю вимкненому світлі.

Завдяки німецькій системі "Nächtlich" яка заснована на сучасному LED освітленні вся панель управління духової шафи буде світитися в темряві. Тепер кухареві буде легко побачити час закінчення приготування, програму якої готується страва і процеси приготування. Навіть у темряві легко буде виставити таймер звуковий сигнал після закінчення приготування або виставити таймер на включення духової шафи або його відключення повністю після приготування страви.

Багатий функціонал духової шафи складається з дев'яти запрограмованих рецептів серед яких :

1. статичний нагрівання тенів зверху та знизу - хлібобулочні вироби
2. 3D повноцінний гарячий повітря - 3 кільця нагрівального елемента конвектора (в 3 рази швидше і ефективніше)
приготування м'яса, зажарка ребер по кавказькі, швидке приготування риби у власному соку
3. Soft hotplus спокійний гаряче повітря - тісто з начинкою, дріжджове тісто
4. режим приготування на пару - режим Healfy food (пароварка опція)
5. режим Піца - програма для піци - (камінь для піци подарунок)
6. Vario-гриль великої площі - всі програми м'яса із хрусткою скоринкою
7. Гриль + гаряче повітря для запікання м'ясних рулетів, запікання риби
8. підсвічування духовки в автономному режимі
9. Розморожування
"3D Vario konvektor "- це система конвенції, що складається відразу з трьох нагрівальних кругових елементів (що є великою рідкістю в схожих духових шафах), які розташовані в задній частині духовки. Завдяки якій є можливість готувати швидко і економно більшість особливих рецептів і страв у власному соку. Це в основному страви з риби і м'яса. Вам не потрібно чекати по годині коли приготується жеренная курка з хрусткою скоринкою.
3D Vario конвектор без зайвих витрат приготує це з допомогою швидкого і рівномірного охолодження гарячого. А головне продукт не втратить свій сік. Структура м'яса буде завжди соковитою і корисною.
Спеціальний термоотражающий борт - у разі включення верхнього великого гриля, завдяки спеціальному термоотражающему борту, тепло не буде відображатися на склі дверей духовки, а температура від гриля буде відбиватися і поступати і обрано в духову камеру - це так само є великою рідкістю подібних приладів.
 
Духова шафа Prestige class моделі HB 960 Unique WH серії Unique - має цільної камерою духовки, яка складається з цільного матеріалу без швів. Тільки завдяки цілісної камері духовка зможе досягати найкращого результату приготування на грилі, а так само випічки.
Якщо готувати на пару овочі або інші страви - духовка зможе створювати статичний пар з допомогою нагрівальних елементів , але завжди краще використовувати фірмову пароварку.
Завдяки фірмовій пароварці - пар рівномірно буде циркулювати всередині пароварки і не зможе вийти назовні наприклад через двері духовки при відкриванні.
Приготування "Піца"
Спеціальний фірмовий камінь для піци в приготуванні в духовій шафі допоможе швидко і смачно приготувати справжню піцу.
Пекарський камінь для піци від німецької компанії Luxor Hausgeräte - це прекрасна альтернатива промислової подової печі, справжній помічник на кухні при приготуванні домашньої випічки, який ніколи не підведе.

Пекарський камінь з кераміки (природного матеріалу) володіє винятковою пористістю, якої немає ні у одного з інших аналогів. Чим більше часу, тим більше тепла і вологи камінь може накопичити і віддати, а значить, тим сильнішим буде ефект.

Камінь для піци Luxor має високу теплоємність, за рахунок якої камінь дуже швидко нагрівається, накопичує і потім рівномірно розподіляє тепло між верхньою і нижньою частиною духовки.

Особлива гордість HB 960 Unique WH серії німецьких духовок це функція духової шафи "Dampfableitung" - що в перекладі з німецької "паровідвід".

У верхній частині духовки розташоване спеціальний пристрій у вигляді димоходу, діаметр якого 3 см - окантований нержавейкой. З допомогою якого з внутрішньої камери духовки частина пара може виходити назовні разом з повітрям який охолоджує стінки духовки від нагрівання меблів.
Сисема паровідводу "Dampfableitung" працює совмествно з системою охолодження корпусу духової шафи.
Тобто в духовці не буде накопичуватися запах або пар. Практично весь запах, а так само пар тенгенциально буде виведений назовні в приміщення кухні, де буде утилізовано витяжкою в систему вентиляції.
В результаті блюдо або м'ясо наприклад на програмах гриль - ніколи не буде як варене, а завжди буде просмажене, наближеним до запеченому і обов'язково з хрусткою скоринкою.
Ніколи такого результату не досягають духовки, які не мають функції "Dampfableitung", яка в тому числі працює з програмою "3D Vario konvektor "
Духовий шаф володіє німецькою системою "Heatdegree" - це візуалізація температурного режиму духової шафи - відбувається ясна розуміння кухаря про ступінь нагрівання духової шафи. Тобто Вам потрібно повернути ручку програматора на потрібну програму - духова шафа відразу запропонує температуру і як тільки Ви натиснете пуск духовка почне нагріватися. Візуалізація "Heatdegree" це температурна доріжка яка буде збільшуватися за зростанням і на табло буде показана LED шкала у вигляді бігової доріжки інформація про ступінь нагрівання духовки. Дуже сучасно і зручно розуміти справжньому кухареві етапи нагрівання духовки, приготування і нагрівання духової шафи та повного контролю температури того або іншого блюда.

Духова шафа Prestige class моделі HB 960 Unique WH серії Unique від німецького концерну Luxor Hausgeräte має всі самі передові технології безпеки, серед яких одним з найважливіших є електронна блокування всієї панелі управління духовки - електронний замок "Kindersicherung"

Утримуючи клавішу на годиннику духовки - автоматично можна перевести прилад в сплячий режим де на дисплеї з'явиться замок. Тепер духовку неможливо буде включити випадково. Часто використовується ключ блокування духової шафи батьками від заборони включення приладу дітьми, які можуть включати прилад без дозволу батьків або випадково.
Самоочищення духовки "Easy To Clean" стінки духовки покриті гладкою непористої емаллю Easy To Clean завдяки яким духова шафа легко можна відмити за допомогою звичайної води або води з додаванням спеціального миючого засобу компанії Luxor для відмивання духової шафи.
Емаль духовки "Easy To Clean" спеціальна, за структурою наближені до скла і не имеющаяя пір, тобто залишками їжі або жиру ніде залишатися чи накопичуватися. Дуже легко відмивається відразу після приготування їжі якщо духовка всередині з краплями жиру - досить просто протерти паперової кухонної серветкою або м'якою ганчіркою і емаль буде ідеально чистою. Дуже легко зняти металеві напрямні що б охопити весь об'єм камери або навіть зняти двері (див інструкцію по експлуатації або догляду).
Дизайн духовки виконаний у стилі сучасної практики і має три тонованого скла дверей духовки.
Зовнішнє скло дверей духовки тоноване і зручно тим, що може приховувати що зберігається в духовці у неробочому режимі, а в режимі роботи з допомогою підсвічування тоновані вікна стають прозорими. І можна спостерігати за процесом приготування страви. Внутрішнє третє скло термовідбиваюче - відобиває тепло духовки назад у камеру, а дві повітряні подушки між трьома стеклами не дають можливість нагрівати зовнішнє скло до критичних рівнів завдяки системі охолодження корпусу духовки.
Зручна сталева оптикаемая ручка без гострих кутів, загнутий оптикаемый дизайн всіх елементів духовки не дасть можливості вдаритися на кухні про гострий край ручки або про край духовки, так як всі краї духовки і кутів завальцьовані і безпечні. Що буде однозначно радувати батьків і їх дітей, які можуть бігати на кухні.
Мало того, в духовці працює блокування - електронний замок "Kindersicherung", завдяки якому можна просто заблокувати всю панель управління легким натисканням тепла пальця і включити духовку дитині буде неможливо.
Надійна упаковка з дерев'яними полозами говорить про те, що виріб цінується і самим заводом виробником. Жодного звичайного целофана і простого пінопласту - а тільки потужний гофракартон і дерев'яний каркас упаковки приладу дасть можливість з максимальною безпекою приносити лише радість покупцеві.
Двері духовки при закриванні грюкнути не зможуть завдяки стопорним фіксаторів по периметру верхньої частини корпусу. М'які стопорні фіксатори при закриванні дверей стабілізують процес закривання.
Амартизирующий эффектр закривання і ніякого шуму - завдяки м'яким стопорним фіксаторів двері.
Блок - реле стабілізатора напруги, який стоїть в духовці зможе вирівняти кретичну подачу або стрибок напруги, що часто буває в нових будинках.
Духова шафа Prestige class моделі HB 960 Unique WH серії Unique від німецького концерну Luxor Hausgeräte - це не лише якісний і надійний виріб, але ще й функціонально - дизайнерське рішення. Завдяки обдуманим і дорогим комплектуючим є відмінним капіталовкладенням , яке зможе не тільки прослужити рекордно довгий термін експлуатації, але і принести радість у безпечному використанні, у приготуванні різноманітних і гарних, смачних і корисних страв в домашньому затишку.

Безпека та догляд Кількість стекол дверцят 3 Система очищення Емаль легкого очищення Внутрішнє покриття EcoClean спеціальна емаль легкого очищення

Інформація для під'єднання Можливість під'єднання до мережі 220-240 В

Потужність підключення 3100 Вт Вт Напруга 220 В

отзывы отзывы (1)

на основе 1 отзыв - 0 1 2 3 4 5,00/5
0 1 2 3 4
(5/5
Суммарный Рейтинг: 0 1 2 3 4

Купили собі таку духовку 5міс. назад. Дуже красивий стильний дизайн, європейська збірка, великий об'єм, телескопічні напрямні, що дуже зручно. За програмами в духовці є все, що потрібно і користуватися нею простіше простого.


Сопутствующие товары