Luxor BF 25 White Glass Unique Navigator біла скляна фасадна рама + відкриття дверей від дотику до скла білий

2042

Новый товар

Тип З грилем
Колір Білий
Спосіб встановлення Вбудована
Тип управління Сенсорне (електронне)
Потужність НВЧ 1450 Вт Вт
Розміри ніші для вбудовування (ВxШxГ), см 38 x 56.6 x 50 см
Тип внутрішнього покриття Нержавіюча сталь
Діаметр поворотного столу 32 см
Кількість рівнів потужності 5
Виробник Німеччина

Гарантія виробника 12 місяців 

Подробнее

суммарный рейтинг суммарный рейтинг:

0 1 2 3 4
5,00/5 - 1 отзыв

рейтинги просмотра
0 1 2 3 4 1
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  добавить отзыв посмотреть отзыв посмотреть отзыв

12 990,00 грн

Добавить в избранное

Самая лучшая техника

Відправка тільки при наявності мінімальної передплати 10% від вартості, відправка Новою поштою на вантажне відділення або адресу. Післяплату та доставку "Новою Поштою" оплачує покупець (за тарифами НП)

Багатофункціональна мікрохвильова піч Luxor BF 25 White Glass Unique Navigator + відкриття дверей від дотику до стекла - це найсучасніша та функціональна модель, яка поєднує в собі надійність та бездоганний дизайн.

Зовнішнє дизайнерське рішення моделі має фасад зі скла, фасад не має пластикових елементів або кнопок – це велике перевага. Догляд за скляним фасадом дуже простий та легкий. А відсутність пластмасових кнопок надає багатий інтер'єрний дизайн, який одразу оцінить будь-який ваш гість тільки з позитивною та догідною думкою про господаря цього виробу.

Усередині вся камера даної моделі складається з харчової нержавіючої сталі – це вважається преміальний рівень дорогої якісної речі. Нержавіюча сталь харчової категорії вищого класу ніколи не зможе виділяти ніяких речовин на відміну від мікрохвильових печей у яких усередині камера пофарбована фарбою, яку як тільки не називають і біо емаль, еко емаль. Але суть залишається одна - це дешеве покриття при нагріванні однозначно вироблятиме канцерогени, які потраплятимуть у їжу як мінімум через випаровування та нагрівання.

В моделі Luxor BF 25 White Glass Unique Navigator - внутрішня камера складається з харчової нержавіючої сталі - це найкраще та безпечне, екологічно чисте внутрішнє покриття, яке тільки існує. Продукти лежать на скляній таці, а навколо високоякісна нержавіюча сталь.

Відкриття дверей від легкого дотику - втілення сучасного стилю мікрохвильова піч відкриває двері тільки від одного вашого дотику до скла. Система "Unique technology" відкриття скляних дверей мікрохвильової печі від дотику - немає аналога.

Круглий скляний навігатор - управління мікрохвильовою піччю і установка всіх режимів і вибору потрібного нагріву, управління годинами. Це просто потрібно провести по круглому навігатору.

Основні режими:

* приготування в режимі мікрохвиль - 5 рівнів потужності мікрохвильової печі для приготування в таких режимах Ви зможете підібрати найкращий режим для кращого результату. Приготувати бутерброди або приготувати кашу, суп, харчо, борщ, печеню. * приготування в режимі гриль - дана програма допоможе приготувати хрустку скоринку для приготування смаженої курки або "ципля тапака", приготувати смачну піцу.

* приготування в комбінованому режимі - ви зможете наприклад розморозити стейк, а потім мікрохвильова піч зможе відразу його засмажити. Підходить для напівфабрикатів або коли ви замаринуєте м'ясо і після розморожування його приготує мікрохвильова піч поки ви відпочиватимете.

* швидке приготування - можна швидко приготувати корисний сніданок або бутерброди з сиром та ковбаскою

* Розморожування за заданою вагою -легко розморозити м'ясо

* багатоступінчасте приготування - дана програма допоможе спочатку розморозити заздалегідь приготовлене замариноване м'ясо курки, потім ця програма після розморозки відразу приготує

* функція блокування * функція авто приготування

та багато іншого, детальну інформацію та таблицю приготування ви легко зможете прочитати та побачити в інструкції до мікрохвильової печі

Вхідна потужність (піч) 1450 Вт

Вихідна потужність (піч) 900 Вт

Загальний об'єм 28 л

Корисний об'єм 25 л

Вхідна потужність (гриль) 1000 Вт

внутрішній розмір камери: ширина 33 см висота 21 см глибина 36 см

діаметр поворотного столу 32 см

Виробник Німеччина

Гарантія: 12 місяців офіційної гарантії від виробника

Додатково
Антибактеріальне покриття
Антипригарне покриття
Швидкий старт
Дисплей
Очищення парою
Підсвічування
Видалення запахів

* Відправка при наявності мінімальної передплати   від вартості, відправка Новою поштою на вантажне відділення або адресу. Післяплату та доставку "Новою Поштою" оплачує покупець (за тарифами НП)

отзывы отзывы (1)

на основе 1 отзыв - 0 1 2 3 4 5,00/5
0 1 2 3 4
(5/5
Суммарный Рейтинг: 0 1 2 3 4








Сопутствующие товары