Luxor LMB 6032 WHL Navigator повністю біле скло + біла скляна фасадна рама, біле скло

2040

Новый товар

Колір білий;
Тип З грилем;Загальний об'єм 28 л;
Спосіб встановлення Вбудована
Тип керування Сенсорне (електронне)
Потужність НВЧ 1450 Вт Вт
Розміри ніші для вбудовування (ВxШxГ), см 38 x 56.6 x 50 см
гарантія виробника 12 місяців
Виробник Німеччина, місто Штутгарт

Подробнее

суммарный рейтинг суммарный рейтинг:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 отзывы

рейтинги просмотра
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  добавить отзыв посмотреть отзыв посмотреть отзыв

12 990,00 грн

Добавить в избранное

Самая лучшая техника

Багатофункціональна мікрохвильова піч Luxor LMB 6032 WHL Navigator повністю біле скло - це найсучасніша і функціональна модель, яка поєднує в собі надійність та бездоганний дизайн.

Зовнішнє дизайнерське рішення моделі має фасад зі скла, фасад не має пластикових елементів або кнопок – це велика перевага. Догляд за скляним фасадом дуже простий та легкий. А відсутність пластмасових кнопок надає практичність та багатий інтер'єрний дизайн, який відразу оцінить будь-який ваш гість тільки з позитивною та гідною думкою про господаря даного виробу.

Усередині вся камера даної моделі складається з харчової нержавіючої сталі – це вважається преміальний рівень дорогої якісної речі. Нержавіюча сталь харчової категорії вищого класу ніколи не зможе виділяти ніяких речовин на відміну від мікрохвильових печей у яких усередині камера пофарбована фарбою, яку як тільки не називають і біо емаль, еко емаль. Але суть залишається одна - це дешеве покриття при нагріванні однозначно вироблятиме канцерогени, які потраплятимуть у їжу як мінімум через випаровування та нагрівання.

У моделі Luxor Luxor LMB 6032 WHL Navigator повністю біле скло - внутрішня камера складається з харчової нержавіючої сталі - це найкраще і безпечне екологічно чисте внутрішнє покриття, яке тільки існує. Продукти лежать на скляній таці, а навколо високоякісна нержавіюча сталь.

Круглий скляний білий навігатор - керування мікрохвильовою піччю і установка всіх режимів і вибору потрібного нагріву, керування годинами. Це просто потрібно провести по круглому навігатору.

Основні режими:

* приготування в режимі мікрохвиль - 5 рівнів потужності мікрохвильової печі для приготування в таких режимах Ви зможете підібрати найкращий режим для кращого результату. Приготувати бутерброди або приготувати кашу, суп, харчо, борщ, печеню.

* приготування в режимі гриль - дана програма допоможе приготувати хрустку скоринку для приготування смаженої курки або "ципля тапака", приготувати смачну піцу.

* приготування в комбінованому режимі - ви зможете наприклад розморозити стейк, а потім мікрохвильова піч зможе відразу його засмажити. Підходить для напівфабрикатів або коли ви замаринуєте м'ясо і після розморожування його приготує мікрохвильова піч поки ви відпочиватимете.

* швидке приготування - можна швидко приготувати корисний сніданок або бутерброди з сиром та ковбаскою

* Розморожування за заданою вагою - легко розморозити м'ясо

* багатоступінчасте приготування - дана програма допоможе спочатку розморозити заздалегідь приготовлене замариноване м'ясо курки, потім ця програма після розморозки відразу приготує

* функція блокування

* функція авто приготування

та багато іншого, детальну інформацію та таблицю приготування ви легко зможете прочитати та побачити в інструкції до мікрохвильової печі

Вхідна потужність (піч) 1450 Вт

Вихідна потужність (піч) 900 Вт

Загальний об'єм 28 л

Корисний об'єм 25 л

Вхідна потужність (гриль) 1000 Вт

внутрішній розмір камери: ширина 33 см

висота 21 см

глибина 36 см

діаметр поворотного столу 32 см

Виробник Німеччина

гарантія: 12 місяців офіційної гарантії від виробника

* відправляється у дерев'яному каркасі тільки на вантажні відділення нової пошти або адресна доставка додому - за тарифами нової пошти чи перевізника ,по мінімальній предплаті 

отзывы отзывы (0)

на основе 0 отзывы - 0 1 2 3 4 0/5

Сопутствующие товары