Витяжка Sweet Air Tornado 60 CSM 1000 LED + гофротруба в комплекті

Новый товар

Колір чорний
Глибина (см): 27; Ширина (см): 60; Висота (макс.): 29;
Управління: кнопкові перемикачі;
Можливість встановлення активного фільтра;
Кількість швидкостей: 3;
Макс. рівень шуму (дБ): 39;
Макс. продуктивність (м³/год): 1000;
Принцип роботи: відведення/рециркуляція;
Оформлення: з висувною панеллю;
Тип та монтаж: вбудована (в шафу)

Подробнее

суммарный рейтинг суммарный рейтинг:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 отзывы

рейтинги просмотра
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  добавить отзыв посмотреть отзыв посмотреть отзыв

4 100,00 грн

Добавить в избранное

Характеристики

Тип Телескопическая
тип монтажа В шкаф
режим работы Отвод воздуха/рециркуляция
Диаметр воздуховода 12 см
Количество/мощность моторов 2 х 120 Вт
Количество скоростей 3
Оснащение С обратным клапаном
Тип освещения LED лампы: 2 шт (поворотные)
Тип фильтра Алюминиевый (Угольный фильтр опция)
Комплект поставки Вытяжка, Монтажный комплект, труба воздуховода, Гарантийный талон, Инструкция
Производительность, куб. м/ч 1000 куб.м/ч
Вес 9 кг
Вес в упаковке 11 кг
Тип управления Поворотные переключатели
диапазон производительности, куб. м/ч свыше 1000
диапазон широт, см 55-64
материал декора нержавеющая сталь, стекло
Уровень шума 42 дБ
Особенности Синхронная работа сразу 2-х моторов - улучшение захвата испарения, поворотный LED освещение - направление потока света индивидуально, вольт-контроль
Страна-производитель товара Италия
Страна регистрации бренда Италия
Гарантия 12 месяцев официальной гарантии от производителя

Самая лучшая техника

* Відправка  при наявності мінімальної передплати 500грн  від вартості, відправка Новою поштою на вантажне відділення або адресу. Післяплату та доставку "Новою Поштою" оплачує покупець (за тарифами НП)

 Двомоторна та три-швидкісна телескопічна витяжка з LED світлодіодним та поворотним освітленням італійського заводу Sweet Air моделі Tornado 60 CSM 1000 LED є найкращим вибором на ринку серед надійних та не дорогих функціональних приладів, які здатні захистити кухню не тільки від запаху, але й вологи від випаровувань , які можуть псувати меблі.

   По периметру розташовуються дві потужні турбіни, які втягують випаровування рівномірно по всій частині витяжки - це велика перевага серед схожих одномоторних моделей. Об'єм захоплення повітря турбінами та їх потужність 1000 куб. м/год не дасть шанс запаху потрапити в інші приміщення, а випаровуванням у вигляді пари потрапити на фасади або корпус меблів. У режимі циркуляції два мотори витягують рекордні 800 куб. м/год.

 Практичність моделі полягає в тому, що весь корпус приладу виконаний з потужної нержавіючої частини, яка вписується в інтер'єр. А своєю надійністю нержавіюча сталь давно зарекомендувала себе як довговічний матеріал, якому з роками довіряють все більше.

  Дизайн – це особлива гордість моделі, яка легко впишеться у будь-який інтер'єр. Так як в будь-якому інтер'єрі легко вписується два надійні матеріали з нержавіючої сталі та скла. Корпус виконаний з нержавіючої сталі, а фасадна панель управління витяжки складається з чорного скла, яке надійно оброблене нержавіючою окантовкою.

Таким чином чорна скляна вставка легко впишеться в інтер'єр, де є елементи чорного - наприклад, чорні чавунні підставки на газовій плиті або чорне панорамне скло в духовці. Світлодіодне освітлення LED- для комфортної роботи біля плити витяжка Tornado 60 CSM 1000 LED оснащена поворотними лампами світлодіодного освітлення, які є найбільш просунутим різновидом сучасних світильників: вони видають яскраве біле світло природного спектру, не стомлює очі і не викликає подразнення, при цьому , У порівнянні з лампами розжарювання, кількість енергії (і навіть перевершують за економічністю «енергозберігаючі» люмінесцентні лампи). Світло, яке падатиме від витяжки безпосередньо на плиту, дуже допомагатиме готувати улюблені страви. Керувати напрямом світла зможе кожен, оскільки система LED поворотна.

  Механічне управління - три швидкості вибору потужності двох турбін, а також світлодіодне LED освітлення повністю управляються механічно та надійними перемикачами. Блок – реле безперебійного живлення. Абсолютно всі кухонні витяжки компанії Sweet Air, а також модель Tornado 60 CSM 1000 LED має вбудований модуль – реле вирівнювання струму. При стрибках напруги витяжка та світлодіодне освітлення LED не зможе вийти з ладу, вольт-контроль дуже актуальний у деяких регіонах України або у нових висотних будинках.

  Завод виробник забезпечує виріб багатою комплектацією - такий як труба повітроводу, потужні кріплення для кріплення витяжки.

    Витяжка заводу Sweet Air моделі Tornado 60 CSM 1000 LED це найкращий вибір якості, ціни та дизайну.

Габарити (ВхШхГ) 29 см 60 см 27 см

Габарити упаковки (ВхШхГ) 35.5 см 65 см 23 см

Вага 7.5 кг Вага в упаковці 8.4 кг

Гарантія 12 місяців офіційної гарантії від виробника

* Відправка  при наявності мінімальної передплати  від вартості, відправка Новою поштою на вантажне відділення або адресу. Післяплату та доставку "Новою Поштою" оплачує покупець (за тарифами НП)

отзывы отзывы (0)

на основе 0 отзывы - 0 1 2 3 4 0/5

Сопутствующие товары