Гранітна кухонна мийка Luxor Maienblute WH 78 x 50 + сифон, перелив, горловина в комплекті

1998

Новый товар

Колір білий;
Країна бренду: Німеччина;
Розміри основної чаші (мм): 485×420×200;
Розміри робочої поверхні (мм): 780×500;
мін. ширина шафи (мм): 500;
Додатково: перелив;
Сушіння посуду (крило);
Основних чаш: 1;
Форма: прямокутна;
Матеріал: граніт;
Тип монтажу: накладна;
виробник Німеччина

Подробнее

суммарный рейтинг суммарный рейтинг:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 отзывы

рейтинги просмотра
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  добавить отзыв посмотреть отзыв посмотреть отзыв

4 370,00 грн

Добавить в избранное

Самая лучшая техника

Колір білий;
Країна бренду: Німеччина;
Розміри основної чаші (мм): 485×420×200;
Розміри робочої поверхні (мм): 780×500;
мін. ширина шафи (мм): 500;
Додатково: перелив;
Сушіння посуду (крило);
Основних чаш: 1;
Форма: прямокутна;
Матеріал: граніт;
Тип монтажу: накладна;
виробник Німеччина

Гарантія 12 місяців офіційної гарантії від виробника

Відправка тільки при наявності мінімальної передплати, відправка Новою Поштою на вантажне відділення, або адресу.

Гранітна кухонна мийка Luxor Maienblute  78 x 50 створена з натурального граніту, склад якого близько 90% гранітної крихти і приблизно 10% форма - містить харчового композиту (сполучний матеріал), який запікається у спеціальних печах при високих температурних режимах. Виготовлення мийок Luxor та спеціальна технологія у більшому співвідношенні це ручна робота кожної моделі. Спеціальний процес виготовлення кожного миття це високотехнологічний процес та досвід кожного з численних інженерів та робітників заводу.

Природний камінь мийок Luxor – це матеріал, який абсолютно позбавлений недоліків завдяки інноваційним технологіям. Складається з каменю граніту, мармурової та кварцової крихти. Твердість і щільність мийок за шкалою Мооса становить 7 балів так як немає порожнеч як у звичайному камені, наприклад, граніт. У той час, як твердість каменю натурального граніту становить 6 балів за шкалою Мооса.

При виробництві як домінуючий матеріал використовують натуральний граніт, мармур і кварц, який дроблять у крихту, промивають, висушують і сортують за фракціями різних розмірів на заводі Luxor. Для отримання певної колірної гами та текстури поверхні кам'яна крихта в певних пропорціях перемішується між собою. В отриманий склад додаються композитні матеріали, що виступають у ролі сполучної речовини. Отриманий матеріал виглядає як природний камінь, проте при цьому він позбавлений недоліків щільності та твердості в порівнянні з натуральним каменем даних характеристик.

Гранітні мийки Luxor не мають аналога за якістю, висока технологія їх виготовлення не може і не повторюватиме жодного виробника схожих мийок. Товщина, якість матеріалу, обробка – це основа високого та екологічно чистого виробництва кухонних майок Prestige class

Усі кухонні мийки комплектуються спеціальною зливною арматурою – сифон, перелив, горловина. Мало того, кожна горловина мийки створена для паза фірмового подрібнювача харчових відходів Luxor моделі Galaxy Helfer M 83 Pro (утилізатор мікробів та харчового сміття, запаху на кухні), який можна докупити як одразу так і згодом і відкрутивши горловину самому встановити під мийку дуже легко замкнути металевий круглий замок.

отзывы отзывы (0)

на основе 0 отзывы - 0 1 2 3 4 0/5

Сопутствующие товары